Košarka

Green: 'Steph će biti bijesan u šestoj, to je točno ono što nam treba'

Matej Kačan • utorak, 14.06.2022.
Green: 'Steph će biti bijesan u šestoj, to je točno ono što nam treba'
Foto: EPA

Stephen Curry igrao je šuterski očajno u petoj utakmici finala usprkos pobjedi Warriorsa, a on i suigrači najavljuju mnogo bolju njegovu predstavu u šestoj...

Veliki uspjeh pobjeda je Golden State Warriorsa u petoj utakmici finala NBA lige, pogotovo ako se zna kako je slabo odigrao Stephen Curry. Steph je nakon povijesna 43 poena u četvrtoj promašio svih devet trica u petoj, a Warriorse su povukli suigrači.

No, isti ti suigrači ne sumnjaju da će u šestoj opet dobiti pravu partiju od svog najboljeg igrača.

"Bez obzira na to koliko Steph zabio, bilo to 43, 10 ili 4, završio sa šutom 16/22 ili ne, pobjeda je pobjeda. Gađao je tricu 0/9. Bit će bijesan u šestoj utakmici i to je točno ono što nam treba", kaže Draymond Green.

Posljednja utakmica bez trice za Stepha bila je 2018. godine, a nakon susreta govorio je o svom mentalitetu s kojim će ući u sljedeću utakmicu.

"Samo moram nastaviti šutirati. Jako je jednostavno, nikad se ne bojim šutirati nula od tko zna koliko jer ću samo nastaviti uzimati šuteve za koje inače smatram da se mogu zabiti. Inače odgovaram dobro nakon ovakvih utakmica", rekao je.

"No, mislim da nikad nisam bio sretniji s večeri bez pogođene trice zbog konteksta utakmice. Pokušao sam utjecati na druge načine, a imali smo i ostalu četvoricu koji su istupili i na značajan način pomogli u pobjedi", rekao je.

FOTO: EPA/John B. Mabanglo

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!