Vodeni sportovi

Tucak: 'Velika je stvar osvojiti medalju, bronca je strašno velika'

Mihaela Bradovski • subota, 02.07.2022.
Tucak: 'Velika je stvar osvojiti medalju, bronca je strašno velika'
Foto: EPA

Izbornik Ivica Tucak potpuno je fokusiran na sutrašnji dvoboj protiv Grčke i poručuje kako je već sama po sebi velika stvar osvojiti medalju...

Osvojiti medalju, pa makar i brončanu, veklika je stvar, slaže se i izbornik Ivica Tucak. Njegov fokus je potpuno na susretu za broncu protiv Grčke.

"Utakmica za medalju i definitivno najvažnija utakmica u ovom trenutku. Čim se igra za medalju, odmah je nešto posebno. Moramo zaboraviti sve ovo što je bilo do sada, preostaje nam još taj zadnji korak, najvažniji. Velika je stvar osvojiti medalju. Bronca je strašno velika, sve što imamo moramo dati od sebe."

Tucak o Grcima sve zna i svjestan je kako je to jako težak protivnik.

"Znamo sve o Grcima, poznajemo tu reprezentaciju još od 2013. godine, od tada je vrlo malo izmijenjena, s petoricom-šestoricom vanserijskih igrača. Prije svih Vlachopoulos, motor reprezentaciji oko kojeg se sve vrti, da ih ne nabrajam sada redom to je sjajna reprezentacija, ali vjerujem da ih možemo dobiti. Pokazali smo to i u Debrecenu iako smo napravili puno pogrešaka. Moramo te greške smanjiti što je moguće više i moramo izvući maksimum iz sebe."

FOTO: EPA/Tibor Illyes

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!