Ostali sportovi

Promo: Aktualni i budući katalozi s najpovoljnijim cijenama i sniženjima od sada na jednom mjestu

Sponzorirani članak • utorak, 09.08.2022.
Promo: Aktualni i budući katalozi s najpovoljnijim cijenama i sniženjima od sada na jednom mjestu
Foto: Sponzorirani članak

U ljetno vrijeme vrlo je važno zaštiti se od sunca, ali i pronaći način kako što više vremena provesti u aktivnostima na otvorenom. Internetski portal Kaufino nudi vam aktualne i buduće kataloge popularnih hrvatskih trgovina sa svim proizvodima koji su trenutno na sniženju...

Kako provesti što više vremena na otvorenom bez znoja?

Savršeno je vrijeme izaći iz klimatiziranog kutka u kojem se skrivamo od vrućine, barem na tren ostaviti se ugode mobilnih uređaja i tehnologije, izaći na otvoreno, namazati se kremom za sunčanje i zabaviti se, ali i provježbati uz neki sport, džogiranje ili neku drugu aktivnost na suncu. Naravno, da nam navedene aktivnosti učine više dobrog nego lošeg potrebno je ostvariti neke bitne uvjete. Adekvatna zaštita od sunca, lopte, reketi, ležaljke, kupaće gaće i druge potrepštine neophodne su kako bi aktivnost za koju ste se opredijelili prošla na najbolji mogući način.

Vani bez problema uz Kaufino

Uz internetski portal Kaufino na najlakši način ćete naći potrepštine koje trebate za vašu omiljenu aktivnost na otvorenom, po povoljnoj cijeni. Kaufino je naime posvećen tome da nudi aktualne i buduće kataloge popularnih hrvatskih trgovina, i tako omogućava kupcu lakšu i povoljniju kupovinu, sa svim katalozima dostupnim na jednom mjestu, na dohvat ruke. Kaufino katalozi obuhvaćaju sve proizvode koji su trenutno na sniženju, a ponuda trgovina i njihovih kataloga koje ćete na Kaufinu naći svaki dan je sve šira i šira.

Lagano do dezodoransa i kreme za sunčanje

Kad smo aktivni po ljeti, suncu i vrućini, jedan od najvećih problema koji stvara prepreku je zasigurno njega i zaštita kože od sunca, ali i znoj i neugodan miris, neizbježna stvar pri fizičkoj aktivnosti. Kako tome doskočiti? Najbolja opcija za kupovinu zaštite od ovih neugodnih boljki provođenja vremena na suncu su Kaufinovi katalozi. Primjerice, Kaufland je trgovina koja uvijek ima povoljne ponude proizvoda za zaštitu od sunca, kao i dezodoransa i antiperspiranta. Kauflandove akcije na proizvode poput Nivea ili Astrid asortimana krema za sunčanje, koje znaju biti snižene i do 40%, ili pak antiperspiranta i dezodoransa Old Spice pronaći ćete upravo u Kauflandovim letcima, čije su najnovije verzije uvijek dostupne upravo na Kaufinu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja