Tenis

Ćorić: 'Nisam dvije godine igrao na ovakvoj pozornici, ovo je bilo vrlo posebno'

Matej Kačan • četvrtak, 18.08.2022.
Ćorić: 'Nisam dvije godine igrao na ovakvoj pozornici, ovo je bilo vrlo posebno'
Foto: EPA

Hrvatski tenisač Borna Ćorić bio je iznimno zadovoljan i ponosan nakon pobjede nad Rafaelom Nadalom i povratka na veliku scenu u stilu...

Veliku pobjedu izborio je Borna Ćorić u drugom kolu Cincinnatija. Napokon zdravi hrvatski tenisač nakon dvije godine zaigrao je meč ovakvih uloga i iskoristio je manjak forme i mečeva kod Rafaela Nadala.

"Ovo je bilo vrlo, vrlo posebno. Nisam u posljednje dvije godine igrao na velikoj pozornici, pred ovoliko gledatelja. Samo sam se veselio ovom meču. Sad kad sam pobijedio, osjećam se pomalo ludo", rekao je.

U trećem kolu Ćoriću slijedi još jedan nositelj i još jedan Španjolac, Roberto Bautista Agut.

" Bit će to još jedan vrlo zanimljiv dvoboj. Morat ću ponovno biti agresivan, vjerojatno još agresivniji, zato što sam u ovom meču proveo puno vremena na terenu i dvoboj je završio kasno", kazao je, prenosi HRT.

Nadal je imao priliku popeti se na prvo mjesto ATP ljestvice dobrim nastupom u Americi, ali ništa od toga. Jednostavno mu nedostaje mečeva i treninga zbog sitnih ozljeda.

"Očito nisam odigrao svoj najbolji tenis, to se događa. Teško je ovdje pronaći puno pozitivnoga, moram popraviti svoju igru. Trebam dane na terenu. Imao sam svoje dvije šanse u tie-breaku s dvije set-lopte, ali sam dva dosta lagana udarca odigrao užasno loše", ocijenio je Španjolac.

FOTO: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!