Košarka

Mulaomerović: 'U teškim uvjetima Josip Sesar je skupio respektabilnu ekipu'

Branimir Korać • subota, 15.10.2022.
Mulaomerović: 'U teškim uvjetima Josip Sesar je skupio respektabilnu ekipu'

Nakon pobjede nad Mornarom u ABA ligi, Cibona gostuje u hrvatskom prvenstvu kod Cedevite Junior koja neće imati popusta i pokušat će je pobijediti...

Cedevita Junior u nedjelju dočekuje Cibonu u sklopu trećeg kola HT Premijer lige. Susret počinje u 18 sati, a Damir Mulaomerović nada se da njegovi igrači mogu iskoristiti činjenicu da su ipak nešto svježiji.

"Cibona je ipak Cibona, bit će pravi derbi u nedjelju, u teškim uvjetima Josip Sesar je skupio respektabilnu ekipu. Cibona ima individualnu kvalitetu, kasno su počeli s pripremama, ali sad su počeli hvatati formu tako da nas očekuje teška utakmica. Mi, ali, i, oni imamo ozlijeđene igrače, ali to nas neće spriječiti da damo svoj maksimum. Cibona će sigurno biti malo umorna nakon utakmice protiv Mornara, ali imat će dan odmora da se pripreme za utakmicu. Mi smo se pripremali za ovu utakmicu, želimo odigrati dobro i pokušati pobijediti", najavio je susret Damir Mulaomerović za Cedevitinu stranicu.

Jakov Mustapić igrao je i u Ciboni koju će sutra željeti pobijediti.

"Stiže nam Cibona koja je sinoć upisala svoju prvu pobjedu u ABA ligi u kojoj su pokazali svu svoju kvalitetu. Mi moramo biti energetski prisutni, čvrsti u obrani, odgovoriti na njihovu napadačku kvalitetu i iz toga graditi sve dalje. To je skupina igrača koja se dobro poznaje bez obzira na to što nisu dugo zajedno. Pozivam što više navijača da dođu i da nam daju vjetar u leđa da pokušamo pobijediti Cibonu", istaknuo je Mustapić.

FOTO: KK CEDEVITA JUNIOR/JOSIP BEGONJA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!