Rukomet

Marić: 'Znamo svi kako sport funkcionira, ako ne uđeš dobro, u svakoj utakmici može biti problema'

Mihaela Bradovski • subota, 15.10.2022.
Marić: 'Znamo svi kako sport funkcionira, ako ne uđeš dobro, u svakoj utakmici može biti problema'
Foto: FaH

Marino Marić nije se naigrao protiv Grčke, ali mogao bi dobiti značajniju minutažu sutra od 13:45 sati na gostovanju u Belgiji...

Hrvatski reprezentativci pripremaju se za Belgiju koja je dobro otvorila kvalifikacije unatoč porazu. Namučila je Nizozemsku i pokazala joj je koliko je neugodna.

"Danas imamo jedan trening, ostatak dana slobodan, aklimatizacija na Belgiju i uvjete. Tu je i videoanaliza protivnika. Vidjeli smo po rezultatu s Nizozemskom da će nam biti ozbiljan protivnik, pogotovo tu na njihovom terenu. Znamo svi kako sport funkcionira, svaku utakmicu ako ne uđeš dobro može biti problema", ističe Marino Marić.

Marić se ipak nada kako će Hrvatska biti u pravom izdanju i profesionalno odraditi posao.

"Nadam se da će sutra sve biti u redu i da ćemo slaviti i s pozitivnim tonom se oprostiti od reprezentacije da bi nas čekao lijep uvod u Svjetsko prvenstvo."

U hrvatskom taboru razmišljaju samo o pobjedi, ali traži se ozbiljan pristup.

"To su ekipe koje pokušavaju dati svoj maksimum kroz disciplinu, kroz pametnu igru. To je sport, uvijek u nekom scenariju može otići na njihovu stranu i zato mi moramo ući maksimalno koncentrirani i oprezni i s respektom prema protivniku. Dati svoje najbolje pa ćemo vidjeti. Nadamo se pobjedi."

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!