Nogomet

Perišić se nije uvukao u trash-talk: 'Samo mogu reći da jedva čekam utakmicu'

Branimir Korać • subota, 26.11.2022.
Perišić se nije uvukao u trash-talk: 'Samo mogu reći da jedva čekam utakmicu'
Foto: FaH

Velika su očekivanja od Ivana Perišića koji nije briljirao protiv Maroka i očekuje se da će biti puno opasniji protiv Kanade...

Ivan Perišić svjestan je da Hrvatska nije dobro izgledala u prvom susretu protiv Maroka te očekuje bolju Hrvatsku protiv Kanade.

"Prvo prvenstvo u ovom periodu, za sve je nešto novo. U drugoj i trećoj utakmici moramo pokazati puno više, svi mi, od prvog do zadnjeg. Ofenzivno nije bilo dobro, ali mislim da ćete vidjeti pravu Hrvatsku u drugom kolu", kaže Perišić i dodaje:

"Svi moramo dati više, posebno napadački, igrati svoju igru, napadati jer to je naš nogomet. Čim izmišljamo nešto drugo, to nismo mi. Idemo igrati kao u Ligi nacija i kao što je bilo na prošlim prvenstvima."

Perišić trenutno ne razmišlja o tome je li mu ovo posljednje Prvenstvo.

"Fokus je na drugoj utakmici, a gdje ću biti za dvije ili četiri godine, ne znam. Idemo utakmicu po utakmicu, cilj mi je igrati što duže mogu."

Kanađane je gledao protiv Belgije i iznenadili su ga.

"Iznenadili su nas protiv Belgije koliko su trčali i radili presing. Tu je bio ključ, moramo u drugoj utakmici biti na toj razini trkački. Ako bude tako, neće biti straha. Pružili su puno više od Belgije."

Perišić nije htio komentirati poruke kanadskog izbronika, samo je poručio:

"Samo mogu reći da jedva čekam utakmicu."

Već je igrao s Alphonsom Daviesom dok je bio u Bayernu.

"Bio mi je gušt igrati s njim na lijevoj strani. Takav se rijetko viđa, brz, lagan, nebo mu je granica. Ali i ostali igrači su dobri, trkački moćni, jedva čekam utakmicu da pokažemo što možemo."

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!