Košarka

Srna: 'Poziv vrijedi deset milijuna, a ako nam pokucaju na vrata, to je onda već 20 milijuna'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 13.02.2023.
Srna: 'Poziv vrijedi deset milijuna, a ako nam pokucaju na vrata, to je onda već 20 milijuna'
Foto: FaH

Sportski direktor Šahtara Darijo Srna rekao je za ukrajinske medije da klub iz Donjecka ima još velikih talenata kao što je Mihajlo Mudrik koji je nedavno prodan u Chelsea...

Šahtar iz Donjecka prodao je Mihajla Mudrika u Chelsea za 70 milijuna eura, a ukupna vrijednsot transfera mogla bi porasti i na 100 milijuna.

Transfer je napravio sportski direktor kluba Darijo Srna koji je za ukrajinsku Tribunu rekao da velikih talenata i dalje ima u klubu.

"Nravno da imamo još takvih. Matvijenko je imao konkretnu ponudu, no predsjednik Ahmetov nije pristao na nju. Još će ih biti, imamo još novih Mudrika, no treba ih malo pričekati. Sada u svim klubovima na svijetu znaju tko su ti igrači. Poziv vrijedi deset milijuna, a ako nam pokucaju na vrata, to je onda već 20 milijuna. Dobro znamo našeg predsjednika i on je uvijek u pravu. Od njega sam naučio puno i ponosan sam što mogu još uvijek učiti."

"Ljudi nisu vjerovali da se u ratu može prodati za 100 milijuna, a da nije bilo rata, onda bi transfer bio teži od 120 milijuna", nastavio je Srna.

Postojali su planovi da Mudrik potpiše za Arsenal, ali ipak se to nije dogodilo.

"Nisam sudjelovao u pregovorima s Arsenalom niti s kim komunicirao. Samo sam se jednom susret sa Zinčenkom. Popili smo kavu, ali nisam sudjelovao u pregovorima. S direktorom sam bio usredotočen na Chelsea i rekao im ako žele kupiti igrača, onda će ga i imati. Kada naš predsjednik želi kupiti nekoga, mi ga dovedemo. Naravno, ako igrač želi ići i postoje dvije iste ponude, neka bira. Chelsea ga je jako želio, a i treneri. Čuo sam se s njim prije dva dana, jako je zadovoljan."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!