Košarka

Šamanić igrao u tijesnom porazu Jazza, a Šarić protiv bivšeg kluba

Petar Jenjić • ponedjeljak, 03.04.2023.
Šamanić igrao u tijesnom porazu Jazza, a Šarić protiv bivšeg kluba
Foto: EPA

Utah Jazz noćas nije uspjela doći do pobjede na gostovanju kod Brooklyn Netsa, dok je domaći poraz od Phoenix Sunsa upisala Oklahoma City Thunder...

Brooklyn Netsi nastavljaju svoj pohod prema doigravanju, a noćas su bili bolji od Utah Jazza sa 111:110. Iako su na ulasku u zadnju dionicu imali 17 koševa viška, Netsi su na kraju skoro ispustili pobjedu, ali ipak su se izvukli nakon što su gosti promašili šut za produžetak.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Najbolji je u redovima pobjedničke ekipe bio Mikal Bridges s 30 poena i sedam skokova, dok je Cameron Johnson dodao 18 koševa i šest skokova.

Talen Horton-Tucker ubacio je 32 poena i dodao osam asistencija za Jazz. Nastupio je i Luka Šamanić koji je za deset i pol minuta dodao četiri poena (1/3 za tricu, slobodna bacanja 1/2), dva skoka i jednu asistenciju.

Do svoje pete uzastopne pobjede stigli su Phoenix Sunsi koji su na gostovanju kod Oklahoma City Thundera slavili sa 128:118 na krilima Kevina Duranta koji je susret zaključio s 35 poena, pet skokova i pet asistencija.

Uz njega je raspoložen bio Devin Booker s 22 poena, pet skokova i deset asistencija.

Najbolji je kod Thundera bio Shai Gilgeous-Alexander s 39 poena i pet asistencija. Dario Šarić protiv svoje bivše momčadi dodao je osam poena (2/3 za tricu, slobodna bacanja 2/2), dva skoka i jednu asistenciju za 14 minuta u igri.

NBA:
Brooklyn Nets - Utah Jazz 111:110
Oklahoma City Thunder - Phoenix Suns 118:128

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!