Košarka

Osam ekipa u borbi za preostala četiri mjesta u doigravanju

Petar Jenjić • ponedjeljak, 10.04.2023.
Osam ekipa u borbi za preostala četiri mjesta u doigravanju
Foto: EPA

Pred nama je najzanimljiviji dio NBA sezone, doigravanje, no prije početka slijedi kratki play-in tijekom kojeg ćemo saznati preostale putnike do završnice...

Sinoć je završen regularni dio NBA sezone, a pred nama je doigravanje. Šest momčadi na Istoku i šest momčadi na Zapadu već je osiguralo svoje mjesto, a preostala su još po dva sa svake strane.

Slijedi play-in za momčadi plasirane od sedmog do desetog mjesta, odigrat će se kroz sljedećih nekoliko dana, a vodeće dvije momčadi u obje konferencije saznat će protivnike.

U noći s utorka na srijedu prvi će na teren Atlanta Hawksi i Miami Heat, a pobjednik tog dvoboja ide na drugoplasiranog na Istoku, a to su Boston Celticsi.

Odmah nakon njih na teren će Los Angeles Lakersi i Minnesota Timberwolvesi, a pobjednik tog susreta ide na drugoplasiranog na Zapadu, a to su Memphis Grizzliesi.

U noći sa srijede na četvrtak slijede dvoboji devetih i desetih momčadi. Toronto Raptorsi igrat će protiv Chicago Bullsa, a pobjednik će snage odmjeriti s poraženim iz dvoboja Hawksa i Heata.

S druge strane, New Orleans Pelicansi igrat će protiv Oklahoma City Thundera, a pobjednik će igrati s poraženim iz susreta Lakersa i Timberwolvesa.

U noći s četvrtka na petak slijedi razigravanje poraženih sedmih ili osmih nositelja s pobjednikom dvoboja devetih i desetih. Doigravanje počinje 15. travnja.

FOTO: EPA/ERIK S. LESSER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!