Nogomet

Započela prodaja ulaznica za polufinalnu utakmicu Hajdukovih juniora protiv Milana

Krešimir Milić • srijeda, 12.04.2023.
Započela prodaja ulaznica za polufinalnu utakmicu Hajdukovih juniora protiv Milana
Foto: www.hajduk.hr

Susret polufinala Lige prvaka mladih igra se u Ženevi 21. travnja s početkom u 18 sati. Cijena ulaznica iznosi 15 švicarskih franaka, a za djecu do 10 godina cijena je simbolični 1 franak…

Hajdukovi juniori ostvarili su već povijesni rezultat plasmanom u polufinale Lige prvaka mladih, a protiv Milana 21. travnja imaju priliku napraviti još bolji. Na posljednjoj utakmici u četvrtfinalu imali su 'bili tići' s tribina gromoglasnu podršku u Dortmundu, a ništa manje se ne očekuje ni u Ženevi.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Baš tamo je premješten final four na veći stadion koji je prvotno planiran Nyonu, a jedan od razloga je upravo veliki interes navijača Hajduka. Čekala se još informacija kako do karata, a sad je i službeno započela prodaja ulaznica za utakmicu polufinala UEFA Youth League Hajduk - Milan koja se igra u petak 21. travnja s početkom u 18 sati na stadionu Servette FC u Ženevi.

Cijena ulaznica iznosi 15 švicarskih franaka, a za djecu do 10 godina cijena je simbolični 1 franak. Ulaznice će se moći kupiti i na dan utakmice, ali isključivo online. Fizička prodaja ulaznica kraj stadiona neće biti omogućena. Za navijače Hajduka osigurana je istočna tribina stadiona.

Ulaznicom je osigurano i korištenje javnog prijevoza u Ženevi. Hajduk je detaljne informacije o kupovini ulaznica i dolasku na stadion objavio na svojim stranicama.

FOTO: Robert Matić / hajduk.hr

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometOstaloHajduk
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!