Košarka

Grizzliesi izgubili strpljenje i ne žele više Dillona Brooksa u momčadi

Branimir Korać • utorak, 02.05.2023.
Grizzliesi izgubili strpljenje i ne žele više Dillona Brooksa u momčadi
Foto: EPA

Dillon Brooks uskoro će postati slobodan igrač, a Memphis Grizzliesi su ga obavijestili kako mu neće biti ponuđen nastavak suradnje...

Jedan od NBA igrača koji imaju podeblji dosje prljavština, Dillon Brooks, uskoro će biti na trži slobodnih igrača i promijenit će sredinu. Memphis Grizzliesi ne žele ga više u svojoj momčadi i o tome su ga obavijestili.

Igraj na utakmice NBA doigravanja na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ovakva odluka nikog nije iznenadila, naime ove sezone bilo je dosta problema s Brooksom, a ranije ponuđeni ugovor, u ranom dijelu sezone, glatko je odbio. Kako tvrde američki mediji, Brooks nije pretjerano nezadovoljan ovakvim raspletom i složio se kako je razlaz najbolja opcija za sve.

Smatra se kako je serija protiv Lakersa bila ono što je presudilo i da su tu Grizzliesi prelomili i odlučili kako više ne žele Brooksa.

Brooks je tu provocirao LeBrona Jamesa, nazivao ga javno starim i umornim te daleko od razine na kojoj je bio, udario ga je namjerno među prepone zbog čega je u tom susretu i isključen, a u četvrtoj utakmici nije odradio obrambeni posao na Jamesu koji je donio produžetak Lakersima, a onda je kiksao i u produžetku.

Lakersi su ga pak ostavljali s dosta prostora u napadu, a Brooks je šutirao vrlo loše i nije mogao ući u napadački ritam.

U konačnici, nakon svega što se događalo ove sezone, razlaz je najbolja opcija za sve.

FOTO: EPA/ETIENNE LAURENT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!