Nogomet

Zahuktava se borba za juniorskog prvaka: Hajdukovci slavili na gostovanju kod Cibalije

Krešimir Milić • subota, 06.05.2023.
Zahuktava se borba za juniorskog prvaka: Hajdukovci slavili na gostovanju kod Cibalije
Foto: www.hajduk.hr

Nakon kiksa u prošlom kolu, „bili tići“ su se vratili pobjedama. Doma se vraćaju s tri boda s gostovanja na kojem je Dinamo izgubio bodove proteklog vikenda…

Prvaci u kategorijama pionira i kadeta već se znaju, nakon što su titule potvrdili Hajduk i Osijek, a borba za naslov se još vodi u Prvoj NL juniora. Kao i posljednje dvije sezone vodi se borba između Dinama i Hajduka, a Splićani su prvaci dvije godine zaredom.

Igraj na SuperSport HNL na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Trenutno je Dinamo prvi na ljestvici s dva boda prednosti i utakmicom više od Hajduka. U prošlom kolu obje momčadi su kiksale na gostovanjima, Splićani porazom od Rudeša, a Dinamo remijem s Cibalijom.

Gostovanje kod Cibalije čekalo je danas i Splićane, a oni se iz Cerića vraćaju s tri boda. Upisao je tako Hajduk u 26. kolu vrijednu pobjedu od 3:0 na teškom gostovanju golovima Nina Duića, Duje Reića i Frane Bobanovića.

Dinamo susret 26. kola igra sutra od 11 sati na domaćem terenu protiv Slaven Belupa kad ima priliku ponovno povećati prednost. Do kraja su ostala još četiri kola, a ključan bi mogao biti derbi u idućem kad Dinamo gostuje na Poljudu.

Foto: Hajduk Split

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!