Nogomet

Senzen: 'I mi i Hajduk imamo teške protivnike do kraja sezone'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 15.05.2023.
Senzen: 'I mi i Hajduk imamo teške protivnike do kraja sezone'
Foto: FaH

Trener juniora Dinama Ivan Senzen prokomentirao je remi svoje momčadi na gostovanju kod Hajduka...

Svoj komentar utakmice dao je trener juniora Dinama Ivan Senzen koji je svjestan određeni oscilacija u današnjem dvoboju protiv Hajduka.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bilo je danas svega. Igračima Hajduka čestitam na stvarnom dobrom derbiju i lijepom ugođaju. Na trenutke smo mi bili dosta dobri, bili na lopti i stvarali šanse, a na trenutke i oni. Svaka čast svim akterima danas."

Dinamo je ostao s igračem manje posljednjih 20 minuta.

"Sve je onda duplo teže, to je čak prvi puta ove sezone. Dobro smo radili blok, dobro otklanjali opasnosti. Naravno, nismo bili opasni prema naprijed, bilo je važno sačuvati gol. Na kraju jedan mali odbijanac, njihov igrač ostao je sam na osam metara i uspio zabiti. "

Dinamo je imao vodstvo sve do same završnice susreta.

"Ima tu perioda gdje je izvrsno, a ima i gdje može bolje. Rekao bih pravi derbi. Ambijent je bio lijep, za naše dečke nešto na što nisu navikli, a čeka ih u seniorima. Želim pohvaliti cijelu momčad, ovo je bila 50. utakmica za ovu ekipu. Možda s dvije-tri nismo zadovoljni, tako da im svaka čast na cijeloj sezoni."

"Još je devet bodova u igri, Hajduk će biti prvak, ako sve pobijedi, no i mi i oni imamo teške i zahtjevne protivnike. Tko bolje odradit završnicu sezone, taj će odnijeti titulu", dodao je Senzen za službene stranice Dinama koji sada ima dva boda više od Hajduka, ali i utakimcu više.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!