Nogomet

Hadžibegić više nije izbornik Bosne i Hercegovine, Bilić se spominje kao jedan od nasljednika

Petar Jenjić • petak, 23.06.2023.
Hadžibegić više nije izbornik Bosne i Hercegovine, Bilić se spominje kao jedan od nasljednika
Foto: EPA

Faruk Hadžibegić više nije izbornik nogometne selekcije Bosne i Hercegovine. Presudio mu je domaći poraz od Luksemburga...

Nakon samo šest mjeseci provedenih na klupi Bosne i Hercegovine, Faruk Hadžibegić više nije izbornik A reprezentacije. Presudio mu je posljednji poraz kod kuće od Luksemburga.

Igraj na stolnoteniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Službeno je priopćenje o njegovom odlasku uputio i Nogometni savez Bosne i Hercegovine.

"Jutro je obavljen predsjednika N/FSBiH Vice Zeljkovića, direktora reprezentacije Zvjezdana Misimovića i Hadžibegića, te je dogovoren sporazumni prekid suradnje. Savez zahvaljujće Hadžibegiću na radu, trudu i profesionalnom odnosu tijekom angažmana u A reprezentaciji Bosne i Hercegovine i želi puno uspjeha u nastavku karijere."

Hadžibegić je kao izbornik vodio reprezentaciju u četiri utakmice te pri tome zabilježio samo jednu pobjedu uz tri poraza. Tko će ga naslijediti, ostaje pitanje, a odgovor bismo mogli dobiti i za mjesec dana.

Mnogi su kandidati, a prema pisanju bosanskohercegovačkih medija, jedan od njih je i Slaven Bilić, a spominje se i izbornik Bugarske Mladen Krstajić. Nagađa se i da bi to mogao biti Mersad Selimbegović, Meho Kodro ili Miroslav Đukić.

FOTO: EPA/MANUEL DE ALMEIDA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!