Nogomet

Romano: Predsjednik Brazilskog nogometnog saveza potvrdio dolazak Carla Ancelottija

Petar Jenjić • srijeda, 05.07.2023.
Romano: Predsjednik Brazilskog nogometnog saveza potvrdio dolazak Carla Ancelottija
Foto: EPA

Predsjednik Brazilskog nogometnog saveza, Ednaldo, potvrdio je da će Carlo Ancelotti postati novi izbornik Brazila nakon isteka ugovora s Real Madridom. Čini se da je to kraj sage oko novog izbornika Selecaa...

Jako dugo trajala je priča o Carlu Ancelottiju kao izborniku Brazila, a čini se da napokon dobiva konture završenog posla, barem ako je suditi prema riječima Fabrizija Romana.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prema njegovom pisanju, Ancelotti će postati novi izbornik od lipnja sljedeće godine. Predsjednik Brazilskog nogometnog saveza Ednaldo potvrdio je da će preuzeti reprezentaciju od Copa Americe sljedeće godine.

Ancelotti će ispoštovati svoj ugovor koji ima s Real Madridom koji traje do sljedeće godine. Selecao je bio bez izbornika od prve ovogodišnje prijateljske utakmice protiv Maroka kada je vodio U-20 izbornik Ramon Menezes koji je ostao na klupi i za prijateljske susrete prošli mjesec.

Sljedećih godinu dana momčad će voditi Fernando Diniz koji je dobio ugovor na 12 mjeseci. 49-godišnji trener Fluminensea ostat će na svom poslu u klubu i voditi Brazil samo za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

FOTO: EPA/Juanjo Martin

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!