Nogomet

VIDEO: Tolić se predstavio pogotkom, Posavec s dva gola predvodio Olimpiju do pobjede

Mihaela Bradovski • četvrtak, 06.07.2023.
VIDEO: Tolić se predstavio pogotkom, Posavec s dva gola predvodio Olimpiju do pobjede
Foto: Pixsell

Jučer je odigran niz pripremnih utakmica prije početka nove sezone, a među strijelcima su bili i hrvatski internacionalci, Marko Tolić i Ivan Posavec...

Marko Tolić pomogao je Slovanu da upiše pobjedu u pripremnom susretu, a Ivan Posavec predvodio je do pobjede ljubljansku Olimpiju.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Slovan je igrao protiv Rapida iz Bukurešta te je upisao 4:1 pobjedu. Tolić je bio strijelac vodećeg pogotka u sedmoj minuti kada je nakon ubačaja u 16 metara ostao sam na drugoj vratnici i lagano ubacio loptu u mrežu rumunjske momčadi.

U drugom dijelu Slovaci su postigli još tri pogotka, a strijelci su bili Sharani Zuberu, Kevin Wimmer i Juraj Kucka. Jedini pogodak za Rapid postigao je Razvan Oaida.

Tolić je igrao do 58. minute kada ga je zamijenio Wimmer.

Olimpija je s 4:2 bila bolja od Primorja iz Ajdovščine, a tri od četiri gola djelo su igrača s iskustvom igranja u HNL-u.

Prvo je Admir Bristrić, koji je nosio dres Rijeke i Hrvatskog dragovoljca, pogodio za vodstvo, a zatim je bivši igrač Varaždina Ivan Posavec dodao dva pogotka dok je jedan djelo Nemanje Motike, strijelca pobjedničkog gola protiv Hajduka.

U kasnijem terminu jučer Olimpija je odigrala još jednu pripremnu utakmicu i to protiv Rudara iz Velenja, slavila je 4:1, a tu su bili pošteđeni oni koji su igrali protiv Primorja.

Pripremne utakmice:
Slovan Bratislava - Rapid Bukurešt 4:1
Olimpija - Primorje 4:2

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!