Nogomet

Jakirović: 'Nisam zadovoljan kako smo igrali s igračem više, očekivao sam više od igrača s klupe'

Branimir Korać • četvrtak, 27.07.2023.
Jakirović: 'Nisam zadovoljan kako smo igrali s igračem više, očekivao sam više od igrača s klupe'
Foto: Pixsell

Rijeka je Prištinu napustila s pobjedom, slavila je protiv Dukagjinija s 1:0. Bila je znatno kvalitetniji protivnik i zasluženo je slavila...

Sergej Jakirović zadovoljan je pobjedom, ali imao je određene zamjere. Upozorio je i na prekide Dukagjinija u čemu su opasni.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Osjetili smo ih na terenu što je najvažnije, možemo ih lakše analizirati. Većinu utakmice smo kontrolirali po teškom terenu. Promašili smo u prvom dijelu dva zicera preko Fruka i Obregona, možda nam je falilo malo više odlučnosti da ih stisnemo i zabijemo pogodak. Janković je zabio lijep gol, a jedino o čemu moramo voditi računa su prekidi Dukagjinija. Jako dobro ih vrte i jedino tako mogu nešto napraviti."

Drugo poluvrijeme ga nije zadovoljilo.

"Imam osjećaj da smo dobro ušli i u drugo poluvrijeme, Niko je imao još jedan jako dobar šut, ali kada smo dobili igrača više, kao da smo malo smanjili okretaje. To mi se ne sviđa, htio sam da nastavimo isto. Trebali smo ih staviti pod pritisak da nam ne mogu istrčati kontru. Nisam bio zadovoljan kako smo igrali s igračem više, očekivao sam više od igrača s klupe. Možemo biti zadovoljni pobjedom koja je najbitnija, prvo poluvrijeme je gotovo."

Ono što očekuje je bolja igra u uzvratu.

"Nadam se da ćemo pred našim navijačima izgledati bolje, igrat ćemo i na boljem terenu, puno je brži i nadam se da ćemo tu imati prednost."

Prije Dukagjinija pred Rijekom je Jadranski derbi.

"Sutra regeneracija, priključit će se još četiri igrača koja su ostala u Rijeci, u petak smo oko 17 sati u Splitu. Imamo dovoljno vremena za pripremu, utakmica je tek u nedjelju u 21 sat."

FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!