Nogomet

Debitirao je za Hajduk kod Tudora, a sad ga grčki velikan želi kupiti od Slovenaca

Krešimir Milić • subota, 05.08.2023.
Debitirao je za Hajduk kod Tudora, a sad ga grčki velikan želi kupiti od Slovenaca

Dobre igre u slovenskoj ligi privukle su interes grčkog velikana. Očekuje se transfer od milijun i pol eura za bivšu nadu Hajduka…

Napad slovenskog Maribora ove sezone će izgledati bitno drugačije. Već je ovog ljeta Ljudski vrt napustio Žan Vipotnik za kojeg se zanimao i Dinamo, a čini se da će uskoro iz Maribora seliti i nekadašnja nada Hajduka Ivan Brnić.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Vipotnik je ovog ljeta potpisao za Bordeaux, a hrvatski krilni igrač tržišno je trenutno najzanimljiviji u Sloveniji i najkonkretniji interes pokazao je grčki velikan Olympiakos. Prema informacijama slovenskog portala Nogomania, Maribor za transfer Brnića očekuje oko milijun i pol eura, a grčki velikan je spreman i toliko platiti.

Brnić je jedan od ključnih igrača u momčadi Damira Krznara, te hrvatski trener nema za njega pravu zamjenu, pišu Slovenci. Prošlu sezonu upisao je 34 nastupa u ligi te zabio sedam golova i deset puta asistirao.

21-godišnji krilni napadač je dijete Hajduka, a za prvu momčad je debitirao pod Igorom Tudorom i upisao ukupno 12 nastupa u dvije sezone. Iz Hajduka je prvo otišao kao slobodan igrač u Dugopolje odakle ga je Maribor doveo prošlog ljeta.

Ove sezone igrao je i četiri utakmice kvalifikacija za Konferencijsku ligu s Mariborom u kojima je zabio dva puta gol i jednom asistirao.

FOTO: Grega Wernig/NK Maribor

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!