Sportnet

Dubrava potvrdila dolazak Amerikanca: 'Imamo dobre preporuke za njega'

Petar Jenjić • utorak, 08.08.2023.
Dubrava potvrdila dolazak Amerikanca: 'Imamo dobre preporuke za njega'

KK Dubrava potvrdila je dolazak Amerikanca Waynea Arnolda. Trener Jeronio Šarin istaknuo je da su za istog dobili dobre preporuke te se nada da će ponoviti brojke iz prošle sezone...

Ono što se ranije pisalo, danas je dobilo potvrdu. Dubrava je na društvenim mrežama potvrdila dolazak američkog košarkaša Waynea Arnolda koji je prošlu sezonu igrao za kosovski Prizren.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U 28 odigranih utakmica bio je treći najbolji strijelac lige sa 17 koševa u prosjeku, čemu je dodao četiri skoka, 1.8 asistencija i 1.3 ukradene lopte.

Dovođenje novog igrača prokomentirao je i trener momčadi Jeronimo Šarin koji vjeruje da će se brzo uklopiti u ekipu te dati dobar doprinos rezultatima u sljedećoj sezoni.

"Mislim da je to momak koji može igrati košarku koju mi želimo igrati: maksimalno brzo, dobre obrane, vrlo dobrog šuta. Tako da smo njegovi potpisom zaokružili bekovsku liniju. Sad imamo šest, sedam igrača koji mogu igrati pozicije od jedan do tri na stvarno visokom nivou. Imamo dobre preporuke za njega i iz KK Prizreni i sa koledža. Mislim da će se, sudeći po karakteristikama koje je imao u prošlom klubu, vrlo brzo prilagoditi i igrački i ljudski ovim momcima koji su tu. Nadam se jednoj dobroj sezoni od njega i da ponovi brojeve od prošle sezone."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!