Nogomet

Šarlija najavio PAOK: 'Mislim da smo u dobrom ritmu, a oni nisu na svom maksimumu'

Krešimir Milić • srijeda, 09.08.2023.
Šarlija najavio PAOK: 'Mislim da smo u dobrom ritmu, a oni nisu na svom maksimumu'
Foto: FaH

Hajdukov stoper jedan je od onih koji najbolje poznaje idućeg protivnika Bijelih. Najavio je sutrašnji ogled na današnjoj konferenciji za medije…

Hajduk u četvrtak od 21 sat igra prvu utakmicu protiv PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige, a jedan od onih koji najbolje poznaju idućeg protivnika Bijelih je Zvonimir Šarlija. On je ovog ljeta stigao u Hajduk iz Panathinaikosa i vrlo dobro poznaje grčku ligu.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"PAOK je kvalitetom tu s nama, minimalno. Njima ova atmosfera neće ništa značiti. Mislim da smo u dobrom ritmu, a oni nisu na svom maksimumu. Pokušat ćemo to iskoristiti pa tko je bolji, neka ide dalje", rekao je Šarlija i dotakao se PAOK-a.

"Imaju puno top pojedinaca. Na krilima su dosta dobri, Živković i Taison. Bitno je da ne igra Brazilac Augusto, ali imaju širok roster i svi su dobri."

Nakon ždrijeba za posljednje pretkolu Konferencijske lige objavili su Grci da igraju protiv Rosenborga ili Heartsa, a Šarliju se pitalo je li to provokacija uoči ogleda s Hajdukom.

"To je malo nespretno preneseno. Svi grčki klubovi su tako objavili. Mislim da tu nema nikakvog podcjenjivanja."

Prokomentirao je i odlike PAOK-a.

"Iskusna su ekipa i znaju igrati na rezultat. Jako su dobri u presingu. Ako im to ne prođe, onda u kontrama. Mi imamo stručni stožer koji će nas pripremiti na to. Prekidi? To je isto bitan segment."

Dotakao se i atmosfera.

"Grčka je poznata po ludoj i vatrenoj atmosferi. Nama strancima to ne znači kao kad si doma. I na Poljudu i u Solunu će biti top atmosfera", zaključio je Šarlija.

Foto: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!