Nogomet

Ivan Brnić preselio u redove najtrofejnijeg grčkog kluba

Petar Jenjić • petak, 18.08.2023.
Ivan Brnić preselio u redove najtrofejnijeg grčkog kluba
Foto: Pixsell

Novi igrač grčkog Olympiakosa je Ivan Brnić, a vijest je potvrdio njegov novi klub, ali i Maribor - njegov bivši klub. Iznos odštete nije objavljen, ali prema pisanju slovenskih medija radi se o milijun i pol eura...

Grčki velikan Olympiakos na svojim je službenim stranicama objavio vijest o potpisu hrvatskog nogometaša Ivana Brnić koji je tako napravio još jedan korak naprijed u karijeri.

Igraj na Olympiakos - Panserraikos na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Brnić je produkt Hajdukove akademije, a sezonu 2019./20. zaključio je sa sedam nastupa i jednom asistencijom u SuperSport HNL-u, dok je u sljedećoj upisao pet nastupa te dodao dvije asistencije.

Igrao je na posudbi u Dugopolju nakon čega je otišao u Maribor, a u slovenskoj ligi prošle je sezone odigrao čak 46 utakmica u svim natjecanjima te dodao 13 asistencija i osam golova.

Slovenski klub želio ga je zadržati do kraja europskih kvalifikacija. Iznos odštete nije objavljen, ali prema pisanju slovenskih medija radi se o iznosu od 1.5 milijuna eura.

Olympiakos je najuspješniji klub u povijesti grčkog nogometa. Do sada je osvojio ukupno 47 naslova prvaka i 28 nacionalnih Kupova te se nadamo da će poneki trofej pomoći nadodati hrvatski nogometaš.

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!