Tenis

Lucija Ćirić Bagarić zaustavljena na korak do naslova u Rumunjskoj

Sportnet, Krešimir Milić • nedjelja, 20.08.2023.
Lucija Ćirić Bagarić zaustavljena na korak do naslova u Rumunjskoj

Hrvatska tenisačica poražena je u finalu ITF turnira u Rumunjskoj. Bolja je bila domaća predstavnica s 2:1 u setovima

Dobra igra Lucije Ćirić Bagarić, 337. na WTA ljestvici, nije bila dovoljna za osvajanje ITF-a Bistrita u Rumunjskoj. U finalu je hrvatsku tenisačicu porazila Anca Alexia Todoni, 441. tenisačica svijeta.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bilo je ovo treće pojedinačno finale Ćirić-Bagarić na ITF-u vrijednosti 25 tisuća dolara, a u finalnom meču poražena je nakon dva i pol sata igre. Anca Alexia Todoni slavila je sa 7:5, 1:6, 6:2.

Ćirić-Bagarić može biti zadovoljna svojom formom u posljednjih mjesec dana s obzirom da je tri puta u pojedinačnoj i jednom u parovima stigla do finala, a osvojila je naslov u Danskoj.

"Nakon tijesnog prvog seta, odlučila sam da je idući moj i to i ostvarila. Međutim u zadnjem setu, u gustoj završnici set je osvojila zasluženo Todoni. Prezadovoljna sam odigranim turnirom jer sam igrala onakav tenis kakav volim - napadački s jakim servisima i tako došla do finala i novih bodova. Nakon više od mjesec dana na turnirima, veselim se nekoliko dana provesti u Zagrebu, gdje ću se malo odmoriti i pripremiti za ljetnu završnicu", iz Rumunjske je nakon finala poručila Lucija.

Foto: HTS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!