Nogomet

Bjelici novi poraz u turskom prvenstvu, Rizespor uzeo sva tri boda u Trabzonu

Mihaela Bradovski • subota, 26.08.2023.
Bjelici novi poraz u turskom prvenstvu, Rizespor uzeo sva tri boda u Trabzonu
Foto: Pixsell

U trećem kolu turskog prvenstva Trabzonspor je ugostio Rizespor i u burnom dvoboju upisao je poraz 2:3. Ovo je Trabzonsporu već drugi poraz ove sezone u samo tri odigrana kola...

Nenad Bjelica nije najbolje otvorio sezonu. U prvom kolu upisao je tijesan domaći poraz protiv Antalyaspora, ali u naredna dva kola poražen je od Galatasaraya i Rizespora.

Igraj na utakmice turskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

I dok je poraz od Galatasaraya u gostima u neku ruku i očekivan, nije se očekivao domaći poraz protiv Rizespora koji je slavio u gostima s 3:2 te tako došao do svoje prve ovosezonske pobjede.

Već prvo poluvrijeme dalo je naznake kako neće to biti ugodno poslijepodne za Bjelicu i njegove igrače. Rize je vodio 2:0 golovima Attile Mocsija i Benhura Kesera.

U nastavku susreta Trabzonspor je uspio smanjiti zaostatak iz kaznenog udarca preko Grka Bakasetasa, činilo se da se domaćin budi, ali ponovno je Keser bio precizan te je pogodio za 3:1.

U 83. minuti Enis Destan smanjuje na 2:3 i vraća nadu domaćinu, međutim do kraja susreta rezultat se više nije mijenjao.

Filip Benković odradio je kod Trabzonspora cijelu utakmicu dok je Tonio Teklić ostao u svlačionici na poluvremenu.

Trabzonspor je trenutno tek na 12. mjestu sa samo tri boda, a u sljedećem kolu čeka ga gostovanje kod Kasimpase koja još uvijek ne zna za pobjedu.

Tursko prvenstvo, treće kolo:
Trabzonspor - Rizespor 2:3

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!