Nogomet

Šimić: 'Svi igrači dali su sve za pobjedu u teškom susretu protiv velikog kluba'

Petar Jenjić • četvrtak, 21.09.2023.
Šimić: 'Svi igrači dali su sve za pobjedu u teškom susretu protiv velikog kluba'
Foto: Pixsell

Mladi hrvatski nogometaš Roko Šimić bio je junak pobjede Salzburga u gostima kod Benfice, u sklopu prvog kola Lige prvaka. Nakon susreta rekao je da je bio poseban osjećaj dobiti utakmicu...

Igračem utakmice Benfice i Salzburga proglašen je Roko Šimić koji je postigao pogodak i asistirao u pobjedi austrijske momčadi. Nakon susreta dao je izjavu za Servus TV.

Igraj na Dinamo - Astana na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Jako sam ponosan, posebno zbog ekipe, ali i zbog pobjede i pogotka. Prije 16 godina moj je otac osvojio Ligu prvaka s Milanom, a ja sam sada pobijedio u utakmici Lige prvaka. To je jako poseban osjećaj."

Salzburg je postigao po jedan gol u svkaom poluvremenu.

"Bila je to utakmica deset od deset, svi igrači dali su sve za pobjedu u teškom susretu protiv velikog kluba. Idemo utakmicu po utakmicu, imamo neke druge prije sljedećeg kola Lige prvaka. Znamo da nismo favoriti, ali to je za nas možda i bolje."

"Ovo nam je peto uzastopno pojavljivanje i pokazali smo da smo dobra momčad svake godine. Borimo se do kraja u svakoj utakmici, a to smo opet pokazali i danas čime smo došli i do prvog mjesta skupine", dodao je Šimić.

FOTO: Srećko Niketić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!