Nogomet

Talijanska legenda oduševljena Bellinghamom: 'U svemu je jak, nije Benzema, ali ga mijenja'

Krešimir Milić • srijeda, 04.10.2023.
Talijanska legenda oduševljena Bellinghamom: 'U svemu je jak, nije Benzema, ali ga mijenja'
Foto: FaH

Mladi Englez bio je jedan od junaka Reala u pobjedi protiv Napolija. Zabio je i asistirao u gostujućoj pobjedi…

Prvo ime Real Madrida ove sezone još jednom je bio Jude Bellingham. Predvodio je 20-godišnji Englez momčad Reala do pobjede u Napulju, a u slavlju 3:2 njegovom igrom mnogi su ostali oduševljeni.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bellingham je bio asistent i strijelac u ovoj pobjedi, a nakon utakmice njegovu igru prokomentirao je legendarni Alessandro Del Piero. Ikona talijanskog nogometa i Juventusa biranim riječima je govorio o mladom Englezu u programu SkySportsa.

"Jak je fizički, dobar dribler i dodavač, ima sjajan karakter i zabija golove. Zovite ga kako god želite, ali on je stvarno jak i pokriva cijeli teren, s loptom ili bez nje", govorio je Del Piero o utjecaju Bellinghama na igru Reala.

Istaknuo je kako u ovom Realu on mijenja ulogu Karima Benzeme.

"Teško se uklopiti u Real, ali za nekog mladog kad u tome uspije s ovakvim karakterom je još jedna stvar koju ne treba podcijeniti. Čestitam njemu i Ancelottiju koji je bio dobar u tome da to ispadne na najbolji mogući način. On nije Benzema, ali danas ga on mijenja. Real bez Benzeme koristi Bellinghamova ubacivanja da ugrozi protivničku obranu."

Foto: EPA/Carlos Barba

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!