Nogomet

Branič Aston Ville o Zrinjskom: 'Nikad nisam čuo za njih, ali znam da nas čeka teška utakmica'

Krešimir Milić • četvrtak, 05.10.2023.
Branič Aston Ville o Zrinjskom: 'Nikad nisam čuo za njih, ali znam da nas čeka teška utakmica'
Foto: Pixsell

Stup obrane engleskog kluba otkrio je kako ranije nije čuo za mostarski klub. No, čuo je za preokret protiv AZ-a o kojem imao samo riječi hvale…

Zrinjski u drugom kolu Konferencijske lige gostuje kod Aston Ville. U povijesnoj utakmici protiv AZ-a svjedočili smo spektakularnom preokretu Mostaraca od rezultata 0:3 do 4:3.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Uoči utakmice s Plemićima branič Aston Ville Ezri Konsa rekao je da zna da ih čeka teška utakmica, ali je i priznao da nikad nije čuo za Zrinjski ranije.

"Jako se veselimo, ovo je naša prva utakmica kod kuće u europskom natjecanju već neko vrijeme. Znamo koliko to znači navijačima i nama kao igračima. Za neke od nas to je bilo naše prvo iskustvo u Poljskoj igrajući europski nogomet. Navikavamo se igrati daleko od kuće u drugoj zemlji. Nismo se mogli čuti pa smo morali odstupiti od našeg plana igre. Nije baš uspjelo, ali hoće ovaj put", rekao je Konsa u najavi utakmice, a onda kazao što zna o Zrinjskom, ili ne zna.

"Nikada nisam čuo za momčad s kojom igramo sutra, to ipak nije uvreda prema njima. Gubili su 3:0 u svojoj zadnjoj utakmici i uspjeli pobijediti 4:3, tako da znamo da nas čeka teška utakmica igre. Europski nogomet uvijek će biti težak. Mora da rade nešto dobro ako su se kvalificirali i u ovu Konferencijsku ligu. Moramo prihvatiti svaku utakmicu kako dolazi i ostvariti što više pobjeda. Villa Park je dom i kada igrate kod kuće znate da imate 40.000 ljudi iza sebe, guraju nas svaku utakmicu", rekao je Konsa.

Utakmica između Aston Ville i Zrinjskog se igra u četvrtak od 21 sat.

FOTO: Denis Kapetanović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!