Nogomet

Kustić o Livajinom odlasku: 'Razumijem razloge koje mi je Marko iznio u iskrenom razgovoru'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 08.10.2023.
Kustić o Livajinom odlasku: 'Razumijem razloge koje mi je Marko iznio u iskrenom razgovoru'
Foto: FaH

Marko Livaja danas je priopćio kako se oprašta od hrvatske nogometne reprezentacije. Nakon njegove odluke oglasili su se i predsjednik Saveza Marijan Kustić te izbornik Zlatko Dalić...

Uoči kvalifikacijskih dvoboja protiv Zutske i Walesa, Marko Livaja završio je preprezentativnu karijeru i poručio je kako je odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu reprezentacije.

Igraj na Hrvatska - Turska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić razgovarao je s Livajom i poručio je kako razumije njegove razloge.

"Marko je proteklih godina bio važan dio naše reprezentacije te me stoga ražalostila ova objava. No, razumijem razloge koje mi je Marko iznio u iskrenom razgovoru te stoga poštujem ovakvu odluku. Zahvalni smo Marku na doprinosu reprezentaciji u proteklom razdoblju, posebno u našem pohodu do bronce na Svjetskom prvenstvu, te mu želim svu sreću u nastavku klupske karijere", poručio je Kustić za stranicu Saveza.

Oglasio se i izbornik Zlatko Dalić i poput Kustića istaknuo je kako poštuje Livajinu odluku.

"Žao mi je što je Marko donio ovakvu odluku, no razumijem njegovo razmišljanje. Poštujem takvu odluku, kao što sam poštovao i prethodne odluke kada bi se netko oprostio od reprezentacije. Marku zahvaljujem na svemu što je dao reprezentaciji, bio je važan dio naše brončane priče u Kataru te vjerujem da će mu to Svjetsko prvenstvo ostati među najdražim uspomenama u karijeri. Želim mu puno zdravlja i sreće privatno i profesionalno."

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!