Sportnet

Hrvatska U-19 selekcija ugostit će tri reprezentacije u Lučkom i Zaprešiću

Krešimir Milić • utorak, 10.10.2023.
Hrvatska U-19 selekcija ugostit će tri reprezentacije u Lučkom i Zaprešiću
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Izbornik Siniša Oreščanin objavio je popis igrača na koje računa u sljedećim utakmicama. Mlade hrvatske nogometaše čekaju tri utakmice na prijateljskom međunarodnom turniru…

Hrvatski U-19 reprezentativci domaćini su prijateljskog međunarodnog turnira koji će se odigrati u Lučkom i Zaprešiću. Na turniru će sudjelovati reprezentacije Estonije, Grčke i Bugarske.

Turnir počinje 11. listopada, a u Zaprešiću će prvu utakmicu igrati Hrvatska i Estonija od 12:30 sati, a u 15 sati u Lučkom igraju Grčka i Bugarska. Drugi dan turnira odigrat će se 14. listopada, a Hrvatska će u Zaprešiću igrati od 12:30 sati protiv Grčke dok u 15 sati kreće utakmica Bugarske i Estonije.

Završni dan turnira je 17. listopada, a Hrvatska će ga zaključiti u Zaprešiću utakmicom protiv Bugarske od 11 sati, a Estonija i Grčka od 15 sati igraju u Lučkom.

Izbornik mlade hrvatske U-19 reprezentacije, Siniša Oreščanin, objavio je popis igrača za predstojeći međunarodni turnir u Zaprešiću i Lučkom. Na Oreščaninovom popisu našli su se sljedeći igrači: Rocco Žiković (RB Salzburg), Borna Buljan (Solin/Hajduk), Eugen Ciban (Rudeš), Matija Ruškovački (Dinamo), Ivan Cvetko (Dinamo), Roko Perković (Osijek), Patrik Majdandžić (Empoli), Marin Prekodravac (Osijek), Ante Kavelj (Solin/Hajduk), Luka Vrbančić (Dinamo), Vito Čaić (Dinamo), Vilim Gec (Dinamo), Roko Brajković (Solin/Hajduk), Zlatan Koščević (Dinamo), Lorenzo Travaglia (Istra 1961), Luka Kapulica (Gorica), Lovro Zvonarek (Bayern), Borna Graonić (Dinamo), Branko Pavić (Dinamo), Anton Matković (Osijek) i Filip Krušelj (Slaven Belupo).

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!