Nogomet

Kramarić je definitivno otpao, Dalić se još uvijek nada Petkoviću

Mihaela Bradovski • utorak, 10.10.2023.
Kramarić je definitivno otpao, Dalić se još uvijek nada Petkoviću
Foto: Daniel Kasap/HINA

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je još jedan trening uoči susreta protiv Turske koji je na rasporedu u četvrtak. Danas je reprezentaciju napustio Andrej Kramarić za kojeg je jasno da neće biti spreman niti do Walesa...

Zlatko Dalić ostao je bez Andreja Kramarića koji je i dalje ozlijeđen i neće biti spreman za dvoboje protiv Turske i Walesa. Kramarić je napustio reprezentaciju i vratio se u Hoffenheim gdje će nastaviti s terapijom.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Svi ostali koji su se pojavili na okupljanju, danas su trenirali. Jedino su Bruno Petković i Josip Juranović radili odvojeno u društvu kondicijskih trenera te još uvijek nisu uključeni u rad s momčadi.

Obojica ostaju pod upitnikom za nastup protiv Turske, u vrhu napada tako je vrlo izgledan nastup Petra Muse koji ove sezone u Benfici igra dobro i puno, a otvara se problem na poziciji desnog bočnog.

Ako Juranović ne bude mogao, u prvih 11 trebao bi ući Josip Stanišić koji u Bayeru ne igra redovito, dobiva mrvice u Bundesligi i zasad bilježi konkretno minutažu samo u Europskoj ligi.

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!