Košarka

Lillard i Antetokounmpo zajedno na terenu protiv Lakersa: 'Ovo je uzbudljivo vrijeme za nas'

Petar Jenjić • petak, 13.10.2023.
Lillard i Antetokounmpo zajedno na terenu protiv Lakersa: 'Ovo je uzbudljivo vrijeme za nas'
Foto: EPA

Trener Milwaukee Bucksa Adrian Griffin najavio je da će Damian Lillard i Giannis Antetokounmpo igrati protiv LA Lakersa u noći s nedjelje na ponedjeljak. Bit će im to prva zajednička utakmica...

U noći s nedjelje na ponedjeljak Milwaukee Bucksi gostovat će kod Los Angeles Lakersa, a po prvi će puta zajedno na terenu biti dvije glavne zvijezde, Giannis Antetokounmpo i Damian Lillard.

Igraj na NBA predsezonu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Spomenuti dvojac nije nastupio u prve dvije pripremne utakmice, ali bit će spreman za dvoboj s Anthonyjem Davisom i LeBronom Jamesom.

"Želimo ih vidjeti u natjecateljskoj igri. Ovo je uzbudljivo vrijeme za nas i sve radimo korak po korak", rekao je trener Bucksa Adrian Griffin.

Trener Milwaukeeja nije ništa rekao o statusu Khrisa Middletona koji je prošle sezone odigrao samo 33 utakmice, a tijekom predsezone još nikako nije nastupio ni sudjelovao na treningu.

"Naši treninzi jako su kompetitivni, tako da smo imali priliku spojiti Lillarda i Antetokounmpa. Nisu razočarali i što više budu zajedno igrali, bit će bolji", dodao je Griffin.

FOTO: EPA/Peter Foley

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!