Nogomet

Konferencijska liga, skupina F: Mađari izdržali u Belgiji, Brekalo odmarao protiv Čukaričkog

Branimir Korać • petak, 27.10.2023.
Konferencijska liga, skupina F: Mađari izdržali u Belgiji, Brekalo odmarao protiv Čukaričkog
Foto: EPA

Tri momčadi u skupini F nakon trećeg kola imaju po pet bodova i borit če se za prolaz dok je posljednjeplasirani Čukarički zabetoniran za dno s nula bodova...

Genk i Ferencvaros nisu uspjeli doći do pobjede, remizirali su u međusobnom susretu pa su tako ostali bodovno poravnati. Belgijci mogu više žaliti, bili su bolji protivnik, no do gola nisu stigli.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U završnici prvog dijela Joseph Paintsil pogodio je gredu koja je tako spasila Ferencvaros od pogotka, u drugom dijelu i Owusu je na drugoj strani tresao okvir gola, a domaćin je susret završio s igračem manje zbog isključenja Arokodarea u sudačkoj nadoknadi.

Puno učinkovitija bila je Fiorentina koja je s čak 6:0 slavila protiv Čukaričkog. Josip Brekalo proveo je svih 90 minuta na klupi.

Već u prvih pola sata domaćin je stigao do tri pogotka zahvaljujući Lucasu Beltranu koji je bio dvostruki strijelac te Jonathanu Ikoneu. Iz prvog dijela loša vijest za Fiorentinu je ozljeda Michaela Kayodea koji je rano napustio igru.

Već u 45. minuti igru je na drugoj strani napustio branič Luka Subotić koji je isključen te je domaćin u nastavku napunio mrežu Čukaričkog s još tri gola, strijelci su bili Riccardo Sottil, Lucas Martinez i Maxime Lopez.

Konferencijska liga, skupina F, treće kolo:
Genk - Ferencvaros 0:0
Fiorentina - Čukarički 6:0

FOTO: EPA/OLIVIER MATTHYS

Konferencijska liga, skupina F

  • Rezultati
  • Ljestvica

3. kolo

Genk0:0Ferencvaros
Fiorentina6:0Čukarički
1Fiorentina 614:6+812
2Ferencvaros 69:6+310
3Genk 68:5+39
4Čukarički 62:16-140

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!