Sportnet

Mladi nogometaši Dinama visoko poraženi od Chelseaja

Petar Jenjić • utorak, 31.10.2023.
Mladi nogometaši Dinama visoko poraženi od Chelseaja
Foto: Pixsell

U prvoj utakmici na Premier League Internacional Cupu, mlada momčad Dinama izgubila je od Chelseaja s 4:1. Engleska momčad je imala tri gola prednost već na poluvremenu...

Mladi nogometaši Dinama i ove su godine sudionici međunarodnog prijateljskog turnira Premier League Internacional Cupa, a ukupno šesti puta. Na njemu nastupa 12 najboljih akademija iz Engleske i 12 iz ostatka Europe.

Igraj na utakmice SuperSport HNK na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prva utakmica igrala se danas, a protivnik je bio Chelsea koji je prije nešto više od mjesec dana, u svom prvom susretu, poražen od vršnjaka iz Lyona s 3:1. Danas je bio uspješniji od hrvatske momčadi s 4:1.

Chelsea je zatresao mrežu Dinama nakon šest minuta igre, a zabio je Billy Gee. Nakon nešto manje od pola sata engleska momčad stigla je i do drugog pogotka, u strijelce se upisao Ronnie Stutter.

Do kraja prvog poluvremena Dinamov je protivnik postigao još jedan pogodak. Bilo je to u 42. minuti, a ovoga puta zabio je Tyrique George.

Dinamo je smanjio zaostatak nakon točno sat vremena igre preko Tonija Majića, a konačan rezultat postavljen je autogolom Ivana Cvetka sedam minuta kasnije.

Premier ligue International Cup:
Chelsea - Dinamo 4:1

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani31.10.2023. u 23:26
    Hajdukovi juniori igrali finale LP prošle godine a ovi se sramote protiv tamo nekih juniora Chelsea
    Bogomdani