Nogomet

Barišiću svih 90 minuta u pobjedi Rangersa, Marseiile odnio bodove Vidinom AEK-u

Petar Jenjić • četvrtak, 09.11.2023.
Barišiću svih 90 minuta u pobjedi Rangersa, Marseiile odnio bodove Vidinom AEK-u
Foto: EPA

Borna Barišić nastupio je za Rangerse u pobjedi protiv Sparte Prag. Marseille je slavio u gostima kod AEK-a, dok je Real Betis je kod kuće svladao Aris Limassol...

Skupina B

AEK - Marseille 0:2

Francuska ekipa povela je u 25. minuti kada je poentirao Chancel Mbemba na asistenciju Jonathana Claussa. Promjene rezultata nije bilo sve do sudačke nadoknade kada je za potvrdio pobjede zabio Ismaila Sarr.

Igraj na Ligue 1 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U vrlo izjednačenoj skupini, Marseille je sada na osam bodova, drugi je Brighton s jednim bodom manje. AEK je ostao na četiri boda, dok je Ajax zadnji s dva boda.

Domagoj Vida odigrao je cijeli susret za grčku ekipu.

Skupina C

Real Betis - Aris Limassol 4:1

Treću pobjedu ove sezone upisao je Real Betis koji nije imao prevelikih problema protiv Aris Limassola. Na domaćem terenu slavio je s 4:1.

Španjolci su do vodstva došli u 34. minuti preko Borje Iglesiasa. Prethodno je gostima poništen pogodak Jadena Montnora zbog zaleđa. U nastavku su gosti ponovno zbog nedozvoljene pozicije ostali bez gola, ovoga puta Lea Bengtssona.

Kada ne ide jednu ekipu, onda ide drugu. Betis je povećao prednost u 64. minuti, a pogodak je postigao Aitor Ruibal. Domaćin je promašio penal u 76. preko Nabila Fekira, ali do trećeg gola stigao je tri minute kasnije preko Marca Roce.

Ciprani su smanjili zaostatak u 84. minuti preko Morgana Browna, a tri razlike španjolskoj momčadi vratio Abde Ezzalzouli.

Rangers - Sparta Prag 2:1

Domaćin je do vodstva stigao u 12. minuti kada je poentirao Danilo. Osam minuta kasnije Škoti su podebljali prednost kada je Danilo bio asistent, a strijelac Todd Cantwell.

Izvrsnu večer Brazilac je mogao okruniti novim pogotkom, no poništen je zbog zaleđa. Prethodno su gosti poentirali za 2:1 preko Lukasa Haraslina, ali do kraja nije bilo promjene rezultata.

Borna Barišić odigrao je svih 90 minuta za Rangerse. Betis je prvi s devet bodova, Škoti imaju dva manje, Sparta Prag je na četiri boda, dok je Aris ostao na tri.

Skupina H

Hacken - Molde 1:3

Hacken i dalje ostaje bez bodova, a danas je do druge pobjede stigao Molde koji je slavio na gostovanju rezultatom 3:1. Sada se izjednačio na drugom mjestu s Qarabagom na šest bodova, dok je Bayer neprikosnoven s 12.

Norveška ekipa došla je do vodstva u 16. minuti susreta kada je poentirao Fredrik Gulbrandsen, njegov drugi gol od dolaska u klub dva i pol mjeseca. Do drugog gola stigli su osam minuta kasnije preko Kristiana Eriksena.

Hacken je smanjio zaostatak u 69. minuti, a strijelac je bio Srđan Hrstić, ali više od toga nije išlo. Pobjedu gostiju potvrdio je svojim novim golom Eriksen.

FOTO: EPA/Adam Ihse

Europska liga, skupina B

  • Rezultati
  • Ljestvica

4. kolo

Ajax0:2Brighton & Hove
AEK Atena0:2Marseille
1Brighton & Hove 610:5+513
2Marseille 614:10+411
3Ajax 610:13-35
4AEK Atena 66:12-64

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!