Rukomet

Zagrebaši gostuju kod Sesveta: 'Rastu iz godine u godinu, neće nam biti lako

Sportnet, Petar Jenjić • subota, 11.11.2023.
Zagrebaši gostuju kod Sesveta: 'Rastu iz godine u godinu, neće nam biti lako
Foto: Pixsell

Pomoćni trener Zagreba Andija Nikolić najavio je gostovanje kod Sesveta u sklopu domaćeg prvenstva. Radi se o dvije vodeće ekipe skupine A Premijer lige...

Nakon dvotjedne stanke rukometaši Zagreba nastavljaju s natjecateljskim utakmicama, a prva koja ih očekuje na rasporedu je već u subotu, 11. studenoga kada gostuje u Sesvetama.

Igraj na hrvatsko rukometno prvenstvo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Susret prvo i drugoplasirane momčadi skupine A Premijer lige na rasporedu je u sportskoj dvorani srednje škole Jelkovec, s početkom u 19 sati.

Dvoboj je najavio pomoćni trener Zagrebaša Andrija Nikolić koji je pohvalio večerašnjeg protivnika.

"Sesvete su odlična momčad, sastavljena od dosta mladih i potentnih igrača. Velik dio njih su i hrvatski mladi reprezentativci, klub je to koji se svake godine razvija i raste, a u prošloj sezoni ostvarili su odlične rezultate kako u domaćem prvenstvu tako i u EHF kupu. Nakon dosta vremena došlo je i do promjene trenera što uvijek donosi jednu novu energiju. Mislim da nas očekuje zanimljiv dvoboj u kojemu će publika moći uživati. Neće nam sigurno biti lako, ali vjerujem da naša ekipa ima kvalitetu koju će u subotu i pokazati."

AUTOR: RK Zagreb

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!