Nogomet

Skočić u problemu s izostancima: 'Moramo tražiti drugačija rješenja'

hns.family, Petar Jenjić • srijeda, 15.11.2023.
Skočić u problemu s izostancima: 'Moramo tražiti drugačija rješenja'
Foto: Pixsell

Izbornik U-21 nogometne reprezentacije Dragan Skočić najavio je dvije predstojeće utakmice, prijateljsku protiv Slovačke i kvalifikacijsku protiv Bjelorusije. Osvrnuo se na brojne izostanke s kojima je momčad suočena...

Mlada hrvatska U-21 reprezentacija sutra u Slovačkoj igra prijateljsku utakmicu kao uvertiru pred kvalifikacijski dvoboj za Euro protiv Bjelorusije u Jerevanu 20. studenoga.

Igraj na Slovačka - Hrvatska (U-21) na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Izbornik Dragan Skočić suočio se s određenim izostancima u momčadi, uoči puta za Slovačku zbog ozljede je ostao bez Šimića, Perkovića i Sigura, umjesto kojih su se reprezentaciji pridružili Antonio Maurić i Luka Škaričić.

"Prijateljska utakmica sa Slovačkom prvenstveno će nam poslužiti da isprobamo moguće ideje za sraz s Bjelorusijom. Uvjetovani smo brojnim izostancima, tako da moramo tražiti drugačija rješenja kako bi što bolje funkcionirali na za nas važnoj kvalifikacijskoj utakmici", ističe Skočić koji se suočio s brojnim ozljedama važnih igrača.

"Uz Baturinu i Sučića, koji su u A reprezentaciji, zbog ozljeda se nisu odazvali Sigur, Perković i Šimić, koji su važni igrači za ovu reprezentaciju. Na žalost, nećemo ih imati na ovom okupljanju, ali ohrabrujuće je da ozljede nisu značajnije prirode pa se očekuje njihov brzi oporavak. Isto tako, i Badelj i Šotiček, koji su bili na prvotnoj listi, nisu nam se mogli priključiti zbog ozljeda."

Uslijedit će dvoboj s Bjelorusijom koju su mladi Vatreni nedavno pobijedili u Velikoj Gorici.

"Bjelorusija je ekipa koja je bolje igrala, nego što to pokazuju njihovi rezultati. Svakako ih respektiramo, ali vjerujemo da imamo momčad koja je dobra i svakako ćemo ići na pobjedu koja nam omogućuje miran nastavak kvalifikacija", zaključio je Skočić.

AUTOR: HNS

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!