Košarka

Šarić dvoznamenkast u porazu Golden Statea, Warriorsi ispustili veliku prednost

Petar Jenjić • srijeda, 29.11.2023.
Šarić dvoznamenkast u porazu Golden Statea, Warriorsi ispustili veliku prednost
Foto: FaH

Dario Šarić vrlo solidno odradio je svoju rolu u dresu Golden State Warriorsa koji su tijesno poraženi kod Sacramento Kingsa. Domaćin je slavio sa 124:123...

Sacramento Kingsi izborili su svoje mjesto u četvrtfinalu In-Season turnira nakon što su napravili veliki preokret protiv Golden State Warriorsa te upisali pobjedu 124:123.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Warriorsi su preuzeli vodstvo tijekom prve četvrtine i sve do posljednje nisu ga ispuštali. U jednom trenutku imali su 24 koša prednosti (72:48), ali prednost do kraja nisu uspjeli sačuvati te tako nastavljaju sa slabijom formom u zadnje vrijeme.

51 sekundu prije kraja Golden State je vodio sa 123:119, da bi junak domaćina postao Malik Monk. Prvo je zabio tricu, nakon čega je sedam sekundi prije kraja poentirao za pobjedu.

Osim Monka, koji je susret zaključio s 21 poenom, De'Aaron Fox je s 29 koševa, deset skokova i sedam asistencija predvodio momčad do pobjede.

Po 29 poena kod Warriorsa ubacili su Andrew Wiggins (devet skokova) i Stephen Curry (deset skokova i šest asistencija).

Dario Šarić je za 17 minuta na terenu dodao deset koševa (1/3 za dva, 2/4 za tricu, slobodna bacanja 2/2), dva skoka i tri asistencije.

NBA:
Sacramento Kings - Golden State Warriors 124:123

FOTO: EPA/FILIP SINGER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!