Košarka

Bogdanović ponovno među najboljima, Pistonsi upisali 22. uzastopni poraz

Branimir Korać • subota, 16.12.2023.
Bogdanović ponovno među najboljima, Pistonsi upisali 22. uzastopni poraz
Foto: EPA

Bojan Bogdanović jedini je od Hrvata noćas bio u akciji, odigrao je solidno, ali njegovi Pistonsi nisu izbjegli čak 22. uzastopni poraz...

Detroit Pistonsi odigrali su još jednu lošu utakmicu, ali već smo navikli, momčad je to koja je upisala 22 uzastopna poraza i teško je za očekivati da se može nositi sa Sixersima koji imaju malo više ambicije.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Noćas je Philadelphia i treći put ove sezone bila bolja od Pistonsa s tim, da je ovo bila najuvjerljivija pobjeda, slavila je sa 124:92.

Detroit nezaustavljivo juri prema povijesnom dosegu, upravo Sixersi drže rekord lige s 28 uzastopnih poraza. Kako Detroit izgleda u ovom trenutku, realno je za očekivati da će dosegnuti tih 28 poraza.

U narednih osam utakmica Detroit igra protiv Hornetsa u gostima pa dočekuje Bullse, Timberwolvese, i Raptorse, zatim ide u goste Heatu, Magicu, Rocketsima i Bullsima. Nije nemoguće da upišu svih osam poraza.

Noćašnje gostovanje u Pennsylvaniji bilo je gostovanje bez nade i vrlo brzo je postalo poznato zašto je takvo. Gosti su puno promašivali i gubili puno lopti te je već na odmoru bilo 61:39.

Do kraja susreta sve je bilo na strani Sixersa, gosti su šutirali za tricu 4/21 i imali 21 izgubljenu loptu.

Bojan Bogdanović za 26 minuta ubacio je 17 poena (4/7 za dva, 2/5 za tri, 3/4 slobodna) te je bio jedini starter s dvoznamenkastim brojem poena. Najefikasniji kod Detroita bio je James Wiseman s 20 poena i 13 skokova.

Kod Phile Joel Embiid ubacio je 35 poena i uhvatio 13 skokova dok je Tyrese Maxey dodao 19 poena.

NBA:
Philadelphia 76ers - Detroit Pistons 124:92

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!