Košarka

Zubac blizu novog double-double učinka, Clippersi nastavljaju nizati pobjede

Petar Jenjić • četvrtak, 21.12.2023.
Zubac blizu novog double-double učinka, Clippersi nastavljaju nizati pobjede
Foto: EPA

Los Angeles Clippersi igraju u odličnoj formi, a noćas su stigli do nove pobjede. Na gostovanju kod Dallas Mavericksa slavili su sa 120:111 uz dobar nastup Ivice Zupca...

I bez Donovana Mitchella, Cleveland Cavaliersi došli su do pobjede protiv Utah Jazza. Povukli su igrači s klupe, a kao domaćin slavio je sa 124:116 i tako upisao treću uzastopnu pobjedu nakon tri uzastopna poraza.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Sam Merrill s 27 poena (trica 8/14), dok je goste predvodio Lauri Markkanen s 26 koševa i deset skokova. Luka Šamanić nije nastupio za Jazz.

Nakon slabijeg početka, potpuno su se probudili Los Angeles Clippersi koji nastavljaju nizati pobjede, i to protiv nimalo bezazlenih protivnika, potvrđujući odličnu formu.

Noćas su gostovali kod Dallas Mavericksa te stigli do pobjede od 120:111, čime su stigli do devetog uzastopnog slavlja. To im je najduži pobjednički niz još od sezone 2015./16. kada su slavili deset puta zaredom.

Kawhi Leonard bio je najučinkovitiji kod Clippersa s 30 poena, deset skokova i pet asistencija. Ivica Zubac je za 25 minuta dodao 12 koševa (5/6 za dva, slobodna bacanja 2/2) i devet skokova.

Dallasu nije pomogao ni triple-double Luke Dončića od 28 poena, deset skokova i deset asistencija.

NBA:
Cleveland Cavaliers - Utah Jazz 124:116
Dallas Mavericks - LA Clippers 111:120

FOTO: EPA/CAROLINE BREHMAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!