Rukomet

[VIDEO] Duvnjak: 'Filip Ivić bio je fenomenalan, a Zvone Srna cijelu utakmicu bio je sjajan'

Branimir Korać • petak, 05.01.2024.
[VIDEO] Duvnjak: 'Filip Ivić bio je fenomenalan, a Zvone Srna cijelu utakmicu bio je sjajan'
Foto: Luka Batelić/PIXSELL

Hrvatska je odradila prvu utakmicu na Croatia kupu i upisala je pobjedu protiv Crne Gore 29:25. Domagoj Duvnjak zadovoljan je kako je to za početak izgledalo...

Iako to nije bila uvjerljiva pobjeda, Hrvatska je izgledala dobro i zasluženo je slavila. Domagoj Duvnjak nije imao previše zamjerki.

Igraj na utakmice Croatia kupa na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"U prvom poluvremenu smo dobro stajali u obrani, primili smo 13 golova, od toga tri ili četiri iz kontre što je u redu. Matej je bio dobar na golu. Na žalost u napadu smo se mučili, iako smo dolazili do šansi, Simić je bio fenomenalan cijelu utakmicu i to nam je radilo velike probleme. U drugom dijelu imali smo malu krizu gdje smo gubili 18:15, ali brzo smo se vratili i na kraju zasluženo pobijedili. Filip Ivić bio je fenomenalan, a Zvone Srna cijelu utakmicu bio je sjajan."

Hrvatska je u ovom susretu bila oslabljena i to se moralo osjetiti, ali do dvoboja protiv Španjolske stvari će sjesti na svoje mjesto.

"Noge su nam stvarno teške, nedostaje nam pet igrača u rotaciji, to nije lako nadoknaditi. Nadam se da će se dečki što brže oporaviti i da će se što brže priključiti treninzima. Uvjeren sam da ćemo do prve utakmice sa Španjolskom biti puno svježiji."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!