Rukomet

[VIDEO] Duvnjak: 'Dvorana je rasprodana, svi jedva čekamo izlazak na teren'

Branimir Korać • četvrtak, 11.01.2024.
[VIDEO] Duvnjak: 'Dvorana je rasprodana, svi jedva čekamo izlazak na teren'
Foto: Luka Batelić/PIXSELL

Hrvatska rukometna reprezentacija sutra otvara put na Europskom prvenstvu. Kapetan Domagoj Duivnjak s nestrpljenjem čeka taj dvoboj otvaranja protiv Španjolske...

Domagoj Duvnjak nije zaboravio poraz od Španjolske u finalu Europskog prvenstva 2020. godine i taj poraz smatra jednim od najtežih u karijeri.

Igraj na utakmice Europskog prvenstva u rukometu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Posljednju utakmicu igrali smo 2020. godine, finale, nadam se da ćemo im vratiti za taj poraz već sada", poručuje Duvnjak.

Koliko je Hrvatska dobra, teško je reći dok Prvenstvo ne počne.

"To je uvijek teško reći prije Prvenstva. Dobro smo radili na pripremama, upisali pobjede u pripremnim susretima, imamo dobru atmosferu u ekipi i nadam se da ćemo takvi biti i na terenu, naravno uz pomoć naših navijača."

"Trenirali smo puno 6-0 i 5-1, izbornik traži da budemo agresivni. Prije nam je nedostajala ta tranzicija prema naprijed, puno smo na njoj radili."

Španjolska je uvijek vrlo snažna i kvalitetna.

"Fantastična reprezentacija, ima sustav dugi niz godina. Svake godine govorimo isto, Španjolska ne može, Španjolska je troma, spora, ali oni dokazuju suprotno. Svake godine su u završnicama i zaslužuju veliki respekt."

Dvorana će biti puna, a podrška snažna.

"Svi jedva čekamo da izađemo na teren, dvorana je rasprodana, puno naših navijača, imat ćemo vjetar u leđa i nadam se da ćemo im vratiti na najbolji način."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!