Košarka

Dobar nastup Šarića za Warriorse, novi poraz Lakersa

Petar Jenjić • nedjelja, 14.01.2024.
Dobar nastup Šarića za Warriorse, novi poraz Lakersa
Foto: EPA

Dario Šarić odigrao je dobru utakmicu za Golden State Warriorse koji su izgubili od Milwaukee Bucksa, dok Luka Šamanić nije igrao za Utah Jazz koja je bila bolja od Los Angeles Lakersa...

Do druge uzastopne pobjede, a 27. u sezoni, stigli su Milwaukee Bucksi koji su sa 129:118 bili bolji od Golden State Warriorsa. Susret su prelomili u posljednjoj četvrtini koju su dobili s 46:37.

Igraj na NBA ligu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Giannis Antetokounmpo s 33 koša, devet skokova i pet asistencija, dok je Damian Lillard dodao 27 koševa, šest skokova i sedam asistencija.

Warriorse je predvodio Jonathan Kuminga s 28 koševa, a Dario Šarić dodao je 12 poena (4/4 za dva, 1/5 za tricu, slobodna bacanja 1/2), šest skokova i šest asistencija za 34 minute u igri.

Nakon slabijeg ulaska u sezonu, Utah Jazz se potpuno probudila, a sinoć je pred svojim navijačima stigla do pete uzastopne pobjede. Pali su Los Angeles Lakersi 132:125 kojima je to bio drugi poraz zaredom.

Najbolji je kod Jazza bio Lauri Markkanen s 29 poena, devet skokova i pet asistencija, dok je Collin Sexton dodoa 27 koševa i pet dodavanja. Luka Šamanić nije ulazio u igru.

Lakerse je predvodio D'Angelo Russell s 39 poena i osam asistencija, a vrijedi izdvojiti da LeBron James nije nastupio.

NBA:
Milwaukee Bucks - Golden State Warriors 129:118
Utah Jazz - LA Lakers 132:125

FOTO: EPA/CAROLINE BREHMAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!