Rukomet

Španjolce napale ozljede, Ribera morao povući i drugu izmjenu

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 15.01.2024.
Španjolce napale ozljede, Ribera morao povući i drugu izmjenu
Foto: EPA

Španjolska ima problema s ozljedama i izbornik Jordi Ribera bio je prisiljen zamijeniti već drugog igrača iz sastava s kojim je krenuo u Europsko prvenstvo i susret protiv Hrvatske...

Španjolska je na startu Europskog prvenstva upisala ružan poraz od Hrvatske 39:29 koji joj sada stvara velike Ako se ne dogodi veliko iznenađenje u posljednjem susretu u skupini i Hrvatska izgubio od Rumunjske, Španjolska će u najboljem slučaju upisati tek prolaz bez prenošenja dva boda.

Igraj na utakmice EP u rukometu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nije to jedina loša vijest za Španjolce, u posljednjem kolu moraju upisati pobjedu protiv Austrije jer u protivnom ispadaju.

Riberu nije razveselio niti zdravstveni karton jer je ostao bez dvojice igrača nakon prva dva kola.

U susretu protiv Hrvatske Miguel Sánchez-Migallón zaradio je ozljedu kosti šake i morat će na operaciju, a ozljedu kosti stopala protiv Rumunjske zaradio je Kauldi Odriozola.

Za obojicu je prvenstvo završeno i pozvane su zamjene i to iskusne, igrači koji su prošli puno toga i imaju dosta iskustva s velikih natjecanja. Reprezentaciji se pridružuju Virran Moros i Ferran Sole koji će biti u konkurenciji već za Austriju.

FOTO: EPA/RONALD WITTEK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!