Nogomet

Libanon i Kina remizirali, nastupio i bivši igrač Hajduka

Petar Jenjić • srijeda, 17.01.2024.
Libanon i Kina remizirali, nastupio i bivši igrač Hajduka

U susretu drugog kola Azijskog kupa u Kataru, reprezentacije Libanona i Kine odigrale su bez pogodaka. Obje momčadi imale su dobre šanse tijekom susreta, ali nisu ih iskoristile...

I drugu utakmicu na Azijskom kupu reprezentacija Kine ne zna za pobjedu i postignuti pogodak, ali svejedno ima dva boda na kontu. Nakon remija 0:0 protiv Tadžikistana, danas je istim rezultatom odigrala protiv Libanona.

Igraj na Azijski kup na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Libanoncima je ovo prvi bod nakon poraza 3:0 od domaćina Katara koji svoj susret ovog kola igra od 15:30 sati protiv reprezentacije Tadžikistana.

Nakon prvog poluvremena nije bilo pogodaka, a obje ekipe imale su poneki dobar pokušaj prema protivničkom golu. Izdvaja se sama završnica prvog poluvremena.

Prvo su Kinezi u istom napadu u 44. minuti imali tri udarca, prema golu, ali Mostafa Matar spašavao je svoju momčad. Na drugoj strani je u sudačkoj nadoknadi odlično pucao Hassan Maatouk, no pogodio je gredu.

Libanonci su okvir gola pogodili i krajem 52. minute kada je udarac s 20-ak metara uputio Hasan Srour. Nastavak susreta nije donio promjenu stanja na semaforu, iako su i jedni i drugi imali više nego solidne pokušaje.

Za Libanon je cijeli susret odigrao i nekadašnji igrač Hajduka Bassel Jradi.

Azijski kup, 2. kolo:
Libanon - Kina 0:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!