Rukomet

Tijesan poraz Lokomotive, Rumunjke odnijele pobjedu

Petar Jenjić • nedjelja, 21.01.2024.
Tijesan poraz Lokomotive, Rumunjke odnijele pobjedu
Foto: Edvard Šušak/HINA

Rukometašice Lokomotive upisale su tijesan poraz na domaćem terenu. Protivnik je bio Dunarea Braila iz Rumunjske koja je slavila s 30:29...

Treća utakmica i treći poraz za rukometašice Lokomotive u Europskoj ligi. Hrvatska momčad ugostila je Dunareu Brailu, trenutno četvrtu ekipu rumunjskog prvenstva i tijesno izgubila.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Gošće su slavile s 30:29 i tako došle do druge pobjede ove sezone. Ranije su već svladale Chambray s 27:21, a izgubile kod Thuringera s 32:28.

Nakon prvog poluvremena bilo je 16:16, a u nastavku su gošće otišle na četiri pogotka prednosti (22:18). Uzvratila je Lokomotiva i izjednačila na 22:22, da bi nešto kasnije povela i s 25:23.

Serija od pet uzastopnih golova Dunaree koštala je Lokomotivu boljeg ishoda. Imale su gošće i 30:27, Lokosice su se spustile na minus jedan, ali za više nije bilo dovoljno vremena.

Najbolja je u pobjedničkim redovima bila Jelena Živković s osam golova, dok je Katarina Ježić dodala sedam golova. Lokomotivu je predvodila Kristina Prkačin sa šest golova, pet pogodaka dodala je Tena Japundža.

Europska liga, 3. kolo:
Lokomotiva - Dunarea Braila 29:30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!