Košarka

Dobar nastup Bojana Bogdanovića nije pomogao Pistonsima protiv Bucksa

Petar Jenjić • utorak, 23.01.2024.
Dobar nastup Bojana Bogdanovića nije pomogao Pistonsima protiv Bucksa
Foto: EPA

Bojan Bogdanović bio je među istaknutijim igračima Detroit Pistonsa koji su igrali na domaćem parketu protiv Milwaukee Buckse. Favorizirana ekipa upisala je novu pobjedu...

Drugi put u zadnja tri dana snage su u Detroitu odmjerili domaći Pistonsi i Milwaukee Bucksi, a do pobjede su ponovno došli gosti koji su ovoga puta slavili s devet razlike.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bilo je 122:113, a ovo im je bila peta pobjeda u zadnjih šest utakmica kojom su stigli na omjer 30-13. S druge strane Pistonsi ostaju najlošija ekipa lige sa samo četiri pobjede.

Sama utakmica bila je dosta dugo poravnata, a gosti su je prelomili u posljednjoj četvrtini kada su od zaostatka 109:107 prešli u vodstvo 117:11 i sačuvali ga do kraja.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Giannis Antetokounmpo koji je susret zaključio s 31 poenom, 17 skokova i deset asistencija, dok je Khris Middleton dodao 26 koševa.

Pistonse je predvodio Isaiah Stewart s 19 koševa, osam skokova i pet blokada. Bojan Bogdanović dodao je 15 koševa (4/8 za dva, 2/4 za tricu, slobodna bacanja 1/2), jedan skok i jednu aasistenciju za 22 i pol minute u igri.

NBA:
Detroit Pistons - Milwaukee Bucks 113:122 FOTO: EPA/ERIK S. LESSER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!