Tenis

Ćirić Bagarić nastavlja nizati pobjede, poraz Poljička

Petar Jenjić • petak, 26.01.2024.
Ćirić Bagarić nastavlja nizati pobjede, poraz Poljička

Lucija Ćirić Bagarić i Mili Poljičak danas su igrali četvrtfinalne mečeve na turnirima za tenisačice i tenisače u Monastiru. Ostvarili su polovičan učinak...

Do nove pobjede na 35 tisuća dolara vrijednom turniru u Monastiru stigla je 272. tenisačica svijeta, Lucija Ćirić Bagarić, koja je za protivnicu u četvrtfinalu imala sedam mjesta bolje rangiranu Irenu Burillo Escorihuelu.

Igraj na teniske mečeve SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Španjolska tenisačica nije bila previsoka prepreka za hrvatsku tenisačicu koja je za samo jedan sat i 12 minuta slavila sa 6:0, 6:2 i tako stigla do osme uzastopne pobjede.

Bio im je to prvi međusobni dvoboj, a hrvatska predstavnica iskoristila je čak šest od deset break lopti, dok je Španjolka jednom oduzela servis.

Za svoje novo finale igrat će protiv bolje iz dvoboja Nuria Brancaccio - Victoria Jimenez Kasinceva. Podsjetimo, proteklog tjedna osvojila je isti turnir, a sada je još jedan korak bliže osvajanju novog.

Poraz je u četvrtfinalu 15 tisuća dolara vrijednog turnira u Monastiru upisao Mili Poljičak. Od njega je bolji bio francuski tenisač Adrien Gobat s dva puta po 6:4. Meč je trajao jedan sat i 38 minuta.

ITF Monastir, četvrtfinale:
Lucija Ćirić Bagarić - Irene Burillo Escorihuela 6:0, 6:2

ITF Monastir, četvrtfinale (m):
Adrien Gobat - Mili Poljičak 6:3, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!