Nogomet

Loša vijest za Betis: Isco definitivno propušta obje utakmice protiv Dinama

Branimir Korać, HINA • utorak, 06.02.2024.
Loša vijest za Betis: Isco definitivno propušta obje utakmice protiv Dinama
Foto: EPA

Betisov ofenzivni vezni Isco Alarcon ozlijedio je bedreni mišić lijeve noge zbog čega će propustiti obje utakmice s Dinamom u šesnaestini finala Konferencijske lige, rekao je njegov agent.

Utvrđeno je da ima proksimalnu tendinopatiju mišića stražnje strane lijevog bedra. U početku, klupska medicinska služba razmatra provođenje konzervativnog liječenja, priopćio je Betis. Klub nije naveo kada bi se 31-godišnji igrač mogao vratiti na travnjak.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prije nego je Betis objavio to priopćenje, Iscov agent Pedro Bravo rekao je za televizijski program El Chiringuito de Jugones da bi ponajbolji nogometaš "zeleno-bijelih" mogao izbivati gotovo dva mjeseca.

"Rekao mi je da će izbivati s terena između šest i osam tjedana," izjavio je Bravo.

Novine Estadio Deportivo, sa sjedištem u Sevilli, izvijestile su da je ozljeda ipak blaža nego je u prvi mah naveo Bravo, ali da će igrač svakako propustiti oba susreta s hrvatskim prvakom.

Isco, nekadašnji igrač Real Madrida i reprezentacije Španjolske, ove sezone je propustio samo jednu utakmicu zbog skupljenih žutih kartona. U 29 nastupa za Betis zabio je sedam golova i upisao pet asistencija.

Dinamo i Betis će za devet dana igrati u Sevilli prvu utakmicu 16-ine finala Konferencijske lige. Uzvrat je 22. veljače u Zagrebu.

Betis, osmoplasirana momčad španjolskog prvenstva, prije toga će igrati s Cadizom ovaj vikend.

FOTO: EPA/Jose Manuel Vidal

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!