Košarka

Cibona traži finale: 'Odradili smo dobre pripreme za utakmicu, uigrali smo sve dogovoreno'

Sportnet, Petar Jenjić • petak, 16.02.2024.
Cibona traži finale: 'Odradili smo dobre pripreme za utakmicu, uigrali smo sve dogovoreno'
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Cibona će u polufinalu SuperSport Kupa Krešimira Ćosića igrati protiv momčadi Dubrave. Trener Dino Repeša i igrač Filip Bundović najavili su dvoboj koji se igra od 17 sati...

Trener Cibone Dino Repeša najavio je utakmicu svoje momčadi u polufinalu SuperSport Kupa Krešimira Ćosića. Vukovi od 17 sati na Gripama igraju protiv Dubrave.

Igraj na Cedevita Junior - Zadar na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Imamo jedan dan slobodno, iskoristili smo ga prvenstveno za odmor, a onda i za pripremu samog polufinala protiv Dubrave. Oni su odigrali jedan jako dobar susret protiv Osijeka od početka do kraja. Analizirali smo do kraja njihovu igru, kako u napadu tako i obrani. Mi smo našu utakmicu odigrali na kraju s rotacijom od deset igrača, čime smo spriječili preveliku potrošnju. Kad smo već došli ovako daleko, do polufinala, cilj je dobiti sljedeće dvije utakmice kao i svakom igraču te osvojiti naslov"

Filip Bundović ističe da njihov protivnik nije za podcijeniti.

"Cibona uvijek ima velika očekivanja u natjecanjima, tako i ovom. Došli smo do polufinala i nadamo se sutra pobjedi i što boljoj igri. Zadovoljan sam što nas do sada nije zapao ni jedan ABA ligaš, ali ni Dubrava nije ekipa za podcijeniti i moramo ih od prve do zadnje minute ozbiljno shvatiti. Odradili smo dobre pripreme za utakmicu, uigrali smo sve dogovoreno, i vjerujemo da ćemo to na parketu i prikazati."

Izjave: Dalmatinski portal

SuperSport Kup Krešimira Ćosića

polufinale

Dubrava67:80Cibona
Cedevita Junior72:83Zadar

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!