Tenis

Petra Martić u dva seta do drugog kola Dubaija

Petar Jenjić • ponedjeljak, 19.02.2024.
Petra Martić u dva seta do drugog kola Dubaija
Foto: EPA

Hrvatska tenisačica Petra Martić uspješno je odradila meč prvog kola na WTA turniru u Dubaiju. U dva je seta bila bolja od Amerikanke Caroline Dolehide...

Uspješan početak WTA turnira u Dubaiju imala je Petra Martić koja je u prvom kolu igrala protiv američke tenisačice Caroline Dolehide s kojom se ranije nikada nije susretala.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Trenutno 61. tenisačica svijeta svladala je svoju protivnicu sa 6:4, 7:6 nakon jednog sata i 55 minuta provedenih na terenu i izborila nastavak turnira gdje se priključila Donni Vekić koja je to izborila dan ranije.

U prvom setu Martić je napravila break u sedmom gemu, a prednost sačuvala do kraja. Nije dopustila nijednu šansu svojoj protivnici za oduzimanje servisa.

Hrvatska tenisačica napravila je break na početku drugog seta, ali Dolehide je odmah uzvratila na isti način. Ipak, u 13. igri Martić je slavila sa 7:4 i time privela meč prema kraju.

U drugom kolu igrat će protiv Magdalene Frech iz Poljske koja je na startu turnira svladala Ruskinju Ekaterinu Aleksandrovu.

WTA Dubai, 1. kolo:
Petra Martić - Caroline Dolehide 6:4, 7:6 (4)

FOTO: EPA/JAMES ROSS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!